Woonkamerbanken

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bankstel kopen?

Bent u op zoek naar een nieuw bankstel? Dan bent u bij Interieurmeubelreus aan het juiste adres! U brengt veel tijd door op de bank, of het nu met uw gezin is of met vrienden. Daarom is een goede kwaliteit bankstel van groot belang. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw bankstel. Naast de kwaliteit van de bank is het wellicht nog wel van groter balang hoe het bankstel zit. 

Hoekbank, loungebank of klassiek ontwerp

Ons assortiment heeft u de keuze uit allerlei vormen banken. Bent u op zoek naar een 2,5, 3 of 4 zits bank? Of past een hoekbank of loungebank beter bij de vorm van uw woonkamer. Wij hebben het allemaal! Onze hoekbanken zitten heerlijk en hebben wij in verschillende kleuren! 

Leer of stof?

Het materiaal van uw bankstel bepaald in grote mate de uitstraling van uw woonkamer. Leer of stof, in een moderne woonkamer kan het allebei. Een strakke 2 of 3 zits bank hebben wij verkrijgbaar in een kunstleer variant, maar ook in meerdere stoffen varianten. Wat dacht u van de super strakke cognac kleurige Rodeo 3-zits bank? Een zeer eigentijds designbank, met zeer strakke metalen poten. 

Betaalbare banken, bekende merken!

Ons assortiment bestaat uit meerdere trendy merken. Welke merken kunnen wij leveren? Denk aan de populaire merken: BePureHome, Het AnkerIMR Collection en het populaire Woood

 

Bent u Een heerlijke loungebank of toch een hoekbank? Misschien wilt u wel een normale 2- of 3 zit bank hebben, het kan allemaal bij Interieurmeubelreus. De banken passen prima bij een landelijke inrichting. Er is genoeg keus!

Woonkamerbanken

Minimal Price: 399,00