Kasten

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 112

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kast kopen?

Op zoek naar een nieuwe kast? Bij Interieur Meubelreus heeft u reuze keuze uit allerlei type kasten. Een kast is er in enorm veel uitvoeringen, materialen en functionaliteiten. Of het nu gaat om een buffetkast, tv-meubel, opbergkast, dressoir of bijvoorbeeld kisten. Allemaal zijn ze geschikt om uw spullen in op te bergen.

Kast van teakhout

Of u nu op zoek bent naar een dressoir, tv meubel of buffetkast. Wij hebben deze type kasten allemaal in een teakhout uitvoering. Deze bijzondere en oude houtsoort staat bekend als een houtsoort dat goed bestand is tegen weer en wind. Het is dan ook onderhoudsarm hout. Hierdoor voldoet teakhout ook zeer goed als materiaal voor een kast. Onze teakhouten kasten zijn verkrijgbaar in een grey wash of in het wit.

Een kast voor elke toepassing.

Zoekt u een kast om bijvoorbeeld uw tv op te zetten? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een nieuw tv-meubel. Onze tv meubels zijn van hoge kwaliteit en van bekende merken als Woood, Trendproducts en BePureHome. Bent u op zoek naar een tv meubel met grey wash? Dan bent u bij de Interieur Meubelreus. Wij hebben een uitgebreid assortiment tv meubels met grey wash of simpelweg in het wit.

Nieuwe buffetkast kopen?

Een van onze populairste kastensoort, zijn de buffetkasten. Een buffetkast is er in veel verschillende soorten in maten. Zo is er voor elke huiskamer een passende buffetkast te vinden. Onze buffetkasten bestaan uit verschillende materialen. Zo kan een buffetkast bij ons al bestaan uit eikenhout, glas, grenenhout, metaal, riet of rotan. Zo hebben wij een zeer divers aanbod. Bent u op zoek naar een buffetkast met een landelijke uitstraling of bent u juist op zoek naar een kast met een strak eigentijds design? Wij hebben het allemaal! Bekijk al onze buffetkasten.

Liever een opbergkast?

Is een buffetkast niet wat u zoekt en heeft u liever een kast waarbij de inhoud niet zichtbaar is? Dan is een opbergkast eerder wat u zoekt. Een opbergkast is niet voorzien van glas en zijn veelal afgesloten, hierdoor is de inhoud niet zichtbaar. Uiteraard hebben wij ook uitvoeringen beschikbaar waar de inhoud toch wel zichtbaar van is. Zeer populair op dit moment is een opbergkast met industriële look. Een opbergkast met industriële uitstraling zijn vaak gemaakt van metaal, waardoor het de juiste look and feel mee krijgt. Is een opbergkast helemaal wat u zoekt? Breng een bezoekje in onze winkel in Vlaardingen of bekijk alle opbergkasten online.

Kasten

Minimal Price: 69,95