Tafels

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 79

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Goedkope tafel kopen?

Bij een tafel denkt u al snel aan de grote tafel in de eetkamer of keuken, de eettafel. Hier brengt u waarschijnlijk vele uren door met vrienden familie tijdens het uitgebreid tafelen, met een vriend of vriendin om bij te kletsen of met de kinderen om een spelletje te spelen. Maar er zijn nog veel meer goedkope tafels. Wij hebben dan ook een uitgebreid aanbod van tafels in elke prijscategorie. Van goedkope salontafels tot grote eettafels.

Tafels in alle soorten en maten

Een tafel is een pronkstuk in de kamer, of het nu de woonkamer is, de eetkamer of werkkamer, het is een in het oog springend meubelstuk. Daarom hebben wij ook tafels in alle soorten en maten. Grote eettafel, lage salontafel, bijzettafels, bureaus en statafels, wij hebben ze allemaal in ons assortiment voor een lage prijs.

Materiaal van de tafel

Zoals alles, zijn ook tafels in veel soorten materiaal te verkrijgen, en natuurlijk hebben we ook tafels met combinaties van materialen. Bij ons vindt u houten tafels, metalen tafels en een combinatie hiervan.

Houten tafels

Hout is er in vele soorten, wij hebben dan ook prachtige eikenhouten tafels, grenenhouten tafels, Teaken tafels en zelfs riet en rotan tafels. Welke soort hout u ook wilt in uw woning, wij hebben een prachtige tafel gemaakt van het ideale hout. Wij hebben dan ook goedkope houten tafels.

Kloostertafel kopen?

Een grote en lange eettafel wordt steeds populairder. De bekendste is ondertussen de kloostertafel geworden. Zoals het woord al zegt komen deze tafels van oorsprong uit kloosters en bieden ze ruimte voor veel gezelligheid aan tafel. Bij ons vindt u goedkope kloostertafels. Een kloostertafel is bij uitstek geschikt om uren lang aan te tafelen. Deze populaire tafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Een kloostertafel typeert zich een staander aan allebei de uiteinden van de tafel.

Tafels

Minimal Price: 29,95