Eetkamertafels

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Goedkope eettafel kopen?

De eettafel, de grote tafel in de eetkamer of keuken. Een belangrijke plek in huis waar u dagelijks veel tijd doorbrengt. Met vrienden en familie aan tafel met een uitgebreid diner of met de kinderen spelletjes spelen. De eettafel is de juiste plek. Het is ook de plek waar u ’s avonds de dag doorneemt, kortom een belangrijke plek in het huis. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment aan goedkope eettafels van verschillende materialen.

Houten eettafel

De populairste eettafel is nog steeds de houten eettafel. Deze ziet u in de meeste huizen nog steeds een prominente plek innemen. Er zijn veel verschillende soorten hout met elk zijn eigen look en feel. Een keus maken is dan niet eenvoudig. In onze winkel, ook online, vindt u eettafels van verschillende soorten hout. Zo hebben wij eikenhouten eettafels, grenenhout eettafels en teakhout eettafels.

Een eetafel is een pronkstuk het is een in het oog springend meubelstuk waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Daarom hebben wij ook goedkope eettafels in alle soorten en maten.

Metalen eettafel

Hoewel hout nog steeds het populairste materiaal is voor de eettafel, is een metalen eettafel wel opkomend. Wij gaan natuurlijk mee in deze trend en hebben een mooi assortiment aan metalen eettafels.

Afmetingen eettafel

Goedkope eettafels zijn er in vele maten, zowel in lengte als breedte. De hoogte van de eettafel is bij ons standaard 78cm. Dit zorgt voor een goede zithouding aan tafel. Qua breedte en lengte is er veel mogelijk. 

Goedkope eetafels zijn er in vele maten, zowel in lengte als breedte. De hoogte van de eettafel is bij ons standaard 78cm. Dit zorgt voor een goede zithouding aan tafel. Qua breedte en lengte is er veel mogelijk. Of u nu van een grote eettafel houdt of dat u op zoek bent naar een kleine eettafel.

Eettafel vorm

Een rechthoekige eettafel of een vierkante eettafel wordt het meest gebruikt in huis. Dit komt omdat hier de meeste zitruimte aan te creëren is. Toch zit u ook steeds vaker een ronde eettafel of zelfs een ovalen eettafel. Deze tafels zorgen voor een gezellige sfeer doordat iedereen elkaar makkelijk kan aankijken.

Kloostertafel, de trend van nu!

Bent u op zoek naar de meest populaire eettafel van het moment? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de kloostertafel. Deze eettafels zijn zeer populair op het moment en passen in elk interieur. De kloostertafel is verkrijgbaar in een landelijke variant, maar ook in een strakke design woonkamer. De kloostertafel heeft veelal een staander aan allebei de uiteinden van de tafel. Dit in plaats van de traditionele 4 poten. Een kloostertafel heeft vaak een robuuste uitstraling en is gemaakt van hout. 

Eetkamertafels

Minimal Price: 249,00