Rechthoekig en vierkant

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Goedkope vierkante of rechthoekige eettafel kopen

De eettafel, de grote tafel in de eetkamer of keuken. Een belangrijke plek in huis waar u dagelijks veel tijd doorbrengt. Met vrienden en familie aan tafel met een uitgebreid diner of met de kinderen spelletjes spelen. De eettafel is de juiste plek. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment aan goedkope eettafels van verschillende materialen. 

Houten eettafel

In de meeste huizen is de houten eettafel nog altijd het meest populair. Het hout brengt warmte en sfeer in huis. Natuurlijk zijn en vele soorten hout, met elk een eigen uitstraling. Wij snappen dat dit de keuze niet altijd eenvoudig maakt. In onze winkel, ook online, vindt u dan ook goedkope rechthoekige en vierkante eettafels gemaakt van diverse soorten hout. Zo verkopen wij eikenhouten eettafels, grenenhout eettafels, teakhouten eettafels en overig houten eettafels.

Metalen eettafel

Naast de houten eettafel zien we steeds vaker de metalen eettafels, vaak in combinatie met hout. Dit zorgt voor een stoere industriële uitstraling en past helemaal bij de trend van nu.

Rechthoekige of vierkante eettafel

De rechthoekige eettafel heeft de voorkeur bij vele mensen. Afhankelijk van de afmeting kunt u er met het hele gezin aan zitten. Dankzij de vorm neemt een rechthoekige of vierkante eettafel niet heel veel ruimte in beslag, in tegenstelling tot een ronde tafel.

Merken eettafel

Wij kiezen alleen het beste voor u, daarom vindt u bij ons naast ons eigen huismerk ook goedkope rechthoekige eettafels van merken als BePureHome en WOOOD en Trendproducts.

 

Een eetafel is een pronkstuk, het is een in het oog springend meubelstuk waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Daarom hebben wij goedkope eettafels in alle soorten en maten.

Rechthoekig en vierkant

Minimal Price: 249,00