Rond en ovaal

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Goedkope ronde of ovale eettafel kopen

De eettafel, de grote tafel in de eetkamer of keuken. Een belangrijke plek in huis waar u dagelijks veel tijd doorbrengt. Met vrienden en familie aan tafel met een uitgebreid diner of met de kinderen spelletjes spelen. De eettafel is de juiste plek. Wij hebben daarom een uitgebreid assortiment aan goedkope eettafels van verschillende materialen. 

Houten eettafel

De houten eettafel is nog altijd het meest populair en neemt een prominente plek in bij de meeste mensen in huis. Natuurlijk zijn en vele soorten hout, met elk een eigen uitstraling. Wij snappen dat dit de keuze niet altijd eenvoudig maakt. In onze winkel, ook online, vindt u dan ook goedkope ronde eettafels gemaakt van diverse soorten hout. Zo verkopen wij eikenhouten eettafels, grenenhout eettafels en overig houten eettafels.

Ronde eettafel

We zien steeds vaker de ronde - of zelfs een ovale - eettafel verschijnen in de eetkamer of keuken. Een ronde tafel staat erg mooi als u er de ruimte er voor heeft. De ronde tafel brengt een gezellige sfeer in huis doordat iedereen elkaar makkelijk aan kan kijken. 

Merken ronde eettafel

Wij kiezen alleen het beste voor u, daarom vindt u bij ons naast ons eigen huismerk ook goedkope ronde eettafels van merken als BePureHome en WOOOD.

 

Een eetafel is een pronkstuk het is een in het oog springend meubelstuk waar het dagelijkse leven zich afspeelt. Daarom hebben wij goedkope eettafels in alle soorten en maten.

Rond en ovaal

Minimal Price: 399,00