Salontafels

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-12 van 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkope Salontafel kopen

Interieurmeubelreus verkoopt salontafels in vele verschillende maten, vormen en kleuren. De tafels zijn goedkoop én van hoge kwaliteit! Ons uitgebreide assortiment salontafels bestaat uit verschillende type tafels. Of u nu op zoek bent naar een traditionele salontafel of een meer moderne salontafels, wij hebben het. Het overgrote deel van ons assortiment bestaat uit houten salontafels.

Traditionele salontafel

Een traditionele salontafel kenmerkt zich door de bekende vierkante of rechthoekige vorm en een lectuurplank. De lectuurplank is de extra plank onder het tafelblad waar je makkelijk de krant, tijdschriften en de afstandsbediening kwijt kan. Op die manier blijft het tafelblad beschikbaar voor de hapjes, drankjes, bloemen of een mooie schaal.

Door de rechthoekige of vierkante vorm van de salontafel past deze bijna altijd netjes in de zithoek en kan iedereen er goed bij. Geen rare houdingen om het drinken neer te zetten of om dat lekker gebakje te pakken, maar een echte eyecatcher in de woonkamer! Wij bieden veel goedkope salontafels aan.

Natuurlijk hebben wij ook een grote keus aan ronde salontafels.

Moderne salontafel

De moderne salontafel is een salontafel waar meer op het design is gelet dan op de functie. Dit wil niet zeggen dat een moderne salontafel helemaal niet praktisch is, maar ten opzichte van een traditionele salontafel zit hier wel verschil in. Deze salontafels missen vaak ook de lectuurplank en zijn van andere materialen gemaakt. Wij bieden veel goedkope, moderne salontafels aan van hoge kwaliteit. 

Houten salontafel

Al onze salontafels zijn gemaakt van het meest gezellige en warme materiaal dat er is: Hout. Al onze houten salontafels zijn van hoge kwaliteit en voor een goedkope prijs te koop. Wij bieden goedkope salontafels aan in eikenhout, grenenhout, rotan en Teakhout. Door de verschillende types hout is er altijd een houtsoort die perfect past in uw huis en inrichting. Of het nu een lichte tafel is, of een zwaardere eikenhouten tafel, wij hebben goedkope houten salontafels.

Vierkante of ronde salontafels

Onze tafels bieden wij aan in diverse vormen en maten. Past een strakke vierkante of rechthoekige salontafel beter bij uw interieur of bent u meer van de speelse ronde vormen? Voor allebei de vormen tafels bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard hebben wij de rechthoekige en ronde tafels in allerlei verschillende formaten. Van een kleine salontafel, naar een wat grotere variant. Naar welke vorm u ook zoekt, ons assortiment is van hoge kwaliteit.

Topmerken salontafels

Wij hebben natuurlijk goedkope salontafels van ons eigen huismerk, maar ook goedkope salontafels van de grote merken als bePureHome, TrendProducts en Woood.

Salontafels

Minimal Price: 59,00