Rechthoekig en vierkant

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Goedkope rechthoekige of vierkante Salontafel kopen?

Interieurmeubelreus verkoopt salontafels in vele verschillende maten, vormen en kleuren. Zo ook een uitgebreid assortiment aan rechthoekige en vierkante salontafels. De tafels zijn goedkoop én van hoge kwaliteit! 

Vierkante of rechthoekige salontafel

Een traditionele salontafel kenmerkt zich door de bekende vierkante of rechthoekige vorm en een lectuurplank. De lectuurplank is de extra plank onder het tafelblad waar je makkelijk de krant, tijdschriften en de afstandsbediening kwijt kan. Op die manier blijft het tafelblad beschikbaar voor de hapjes, drankjes, bloemen of een mooie schaal. 

Ook hebben we rechthoekige salontafels zonder lectuurplank. Bij deze salontafels is er meer gelet op design, daarom hebben deze salontafels vaak een wat modernere uitstraling.

Door de rechthoekige of vierkante vorm van de salontafel past deze bijna altijd netjes in de zithoek en kan iedereen er goed bij. Geen rare houdingen om het drinken neer te zetten of om dat lekker gebakje te pakken, maar een echte eyecatcher in de woonkamer! Wij bieden veel goedkope salontafels aan.

Houten salontafel

Al onze salontafels zijn gemaakt van het meest gezellige en warme materiaal dat er is: Hout. Al onze houten salontafels zijn van hoge kwaliteit en voor een goedkope prijs te koop. Wij bieden goedkope rechthoekige salontafels aan in eikenhout, grenenhout, rotanTeakhout en andere soorten hout. Door de verschillende types hout is er altijd een houtsoort die perfect past in jouw huis en inrichting. Of het nu een lichte tafel is, of een zwaardere eikenhouten tafel, wij hebben goedkope houten salontafels.

Topmerken salontafels

Wij hebben natuurlijk goedkope salontafels van ons eigen huismerk maar ook goedkope salontafels van de grote merken als WOOOD.

Rechthoekig en vierkant

Minimal Price: 189,00