Rond en ovaal

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Goedkope ronde Salontafel kopen?

Interieurmeubelreus verkoopt salontafels in vele verschillende maten, vormen en kleuren. Zo ook ronde en ovale salontafels. De tafels zijn goedkoop én van hoge kwaliteit! 

Ronde salontafel

Rond, vierkant of rechthoekig, wij hebben het allemaal. We hebben verschillende soorten en maten ronde salontafels. Sommige hebben een landelijke uitstraling en andere ronde salontafels passen ook prima bij een modern, industrieel interieur. 

Houten salontafel

Al onze ronde salontafels zijn gemaakt van het meest gezellige en warme materiaal dat er is: Hout. Sommige houten salontafels zijn gecombineerd met metaal. Al onze houten salontafels zijn van hoge kwaliteit en voor een goedkope prijs te koop. Wij bieden goedkope salontafels aan in eikenhoutgrenenhout en overige soorten hout. Door de verschillende types hout is er altijd een houtsoort die perfect past in uw huis en inrichting. Of het nu een lichte tafel is, of een zwaardere eikenhouten tafel, wij hebben goedkope houten salontafels.

Topmerken ronde salontafels

Wij hebben natuurlijk goedkope salontafels van ons eigen huismerk maar ook goedkope salontafels van de grote merken als BePureHome.

Rond en ovaal

Minimal Price: 59,00