Verzendinformatie

De bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres in Nederland bezorgd, of kunnen opgehaald worden bij Staelduinsebos in Vlaardingen. Voor het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven en we vragen u daarom eerst contact met ons op te nemen via info@staelduinsebos.nl. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.
 

Verzendkosten


De verzendkosten zijn opgebouwd uit de verzendkosten en handlingkosten en kunnen per product verschillen. Tijdens het afrekenen maakt u een keuze uit bezorgen of afhalen en worden de verzendkosten berekend en duidelijk getoond, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

Bezorg- en levertijd:


In principe worden alle bestellingen binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling uitgeleverd. Uw bestelling wordt, afhankelijk van de grootte van de producten, met de pakketdienst van DHL geleverd of op pallet(s) door een externe transporteur. Zodra uw bestelling op transport gaat, wordt u op de hoogte gebracht per email. U ontvangt dan een trackingnummer waarmee u uw zending kunt volgen. DHL bezorgt uw order op het opgegeven adres. Wij betalen het overgrote deel van de verzekerings- en bezorgkosten en vragen van u een bijdrage welke door de webshop wordt berekend.

De mogelijkheid bestaat dat een bestelling in delen wordt geleverd. Dit wordt gedaan voor het gemak en in het belang van de klant. Bijvoorbeeld: Een pakketje past niet door de brievenbus. Staelduinsebos.nl maakt er op eigen kosten 2 pakketjes van zodat u 2 pakketjes brievenbuspost hebt en niet meer de deur uit hoeft. Soms komt het ene pakketje een dag later aan dan het andere pakketje, dit kan veroorzaakt worden door het logistieke proces.

Mocht een artikel tijdelijk uitverkocht zijn of helemaal niet meer te leveren zijn, dan wordt dit aangegeven in de webwinkel. Indien nadien blijkt dat een product toch uitverkocht is of niet meer leverbaar is, dan ontvangt u zo snel mogelijk na uw bestelling, maar uiterlijk na 10 werkdagen een bericht per email of telefoon.

Overdag niet thuis?

Geen probleem! Wanneer u bij de eerste poging niet thuis bent, ontvangt u van de bezorger een berichtkaartje in de brievenbus. U spreekt dan zelf een nieuwe leverdatum af aan de hand van het kaartje of via de website www.dhlparcel.nl. Ook kunt u een ander adres doorgeven bij uw bestelling (bijvoorbeeld uw werkadres), dan sturen wij uw order daarheen. Dit kunt u heel makkelijk in de webwinkel aansturen door zowel een factuuradres als verzendadres in te vullen.